torstai 10. maaliskuuta 2011

Eläin!

Eläinsuojeluliitto Animalia kutsuu väkeä juhlavuotensa kunniaksi pidettävään Eläin! -suurtapahtumaan. Aika on 1.-2.4.2011 ja paikka Helsinki, Lasipalatsin leffateatteri. Ohjelma on kaikille avointa. Tapahtuman sisältönä kerrotaan olevan ainakin "elokuvia, debatteja, keskusteluja, huutokauppa, tuunauspajoja, lasten ohjelmaa, kampanja- ja yritystori, arpajaiset ja Animalian juhlakirjan julkistaminen". Myös Ekolosta tutun Wheatyn edustajien mainostetaan olevan paikalla puhumassa "Veggie food for all!" -otsikon alla. Kenties maistiaisia...? :) Tarkka ohjelma tästä. Lisäksi lauantai-iltana on tottakai tapahtuman omat bileet, Kulttuuritehdas Korjaamolla!

www.animalia.fi
Itse, jos suinkin kykenen ja ehdin, olen menossa kurkkimaan tapahtumaa, ja siinä tapauksessa raportoin tänne löydöksiäni.

Koskapa Runebergillakin on oma torttunsa, Animalian pitkän eläinsuojelutyön arveltiin tarvitsevan oman kaakkunsa. Järjestö on nyt julkaissut sivuillaan kaakkukilpailun voittajan, josta tuli siis se Animaliantorttu! Tai en tiedä, aletaanko sitä sittenkin kutsua kehittäjänsä, Anu Silfverbergin keksimällä nimellä Neljän pähkinän leivos :)

Koska Animalia toivoo sivuillaan, että kyseinen, eläinystävällinen leipomus leviäisi mahdollisimman laajalti keittiöihin ja kahviloihin, minäkin mainostan tässä sen RESEPTIÄ linkin takana. Ainekset näyttäisivät melko hyvin löytyvän Koti-Ekolosta (fariinisokerinhan voisi korvata vaikka sademetsänpelastussokerilla), ja taka-ajatuksenani onkin kysäistä, joko joku lukijoista on sitä paistellut - oliko hyvää, ja erityisesti, kauanko kesti tehdä? Mietin vain, ehtisikö torttu valmiiksi ennen kuin pähkinät on syöty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin pian.