tag:blogger.com,1999:blog-4384039605115648070.post7818251991285914794..comments2022-11-05T14:07:27.934+02:00Comments on Ekoloinen: Vegaaniset valkosuklaa-puolukkatäytekeksitNoorahttp://www.blogger.com/profile/09428071311473692355noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4384039605115648070.post-4026228988877857572013-02-15T09:31:22.300+02:002013-02-15T09:31:22.300+02:00Hei Minerva! Kiitos kommentistasi :)
En suosittel...Hei Minerva! Kiitos kommentistasi :) <br />En suosittele sen paremmin margariinia kuin voitakaan, mutta leivontaominaisuuksien takia vegaanisissa respteissä margariini on välillä aika kätevä. Toki kookosöljykin toimii usein hyvin, samoin esim. neutraalinmakuinen paistoöljy. Jos siltä tuntuu ja leipomukset onnistuvat, kannattaa tietenkin käyttää näitä. Itse kuitenkin yritän välttää kovin mustavalkoista ajattelua. En usko, että sillä on kauheasti merkitystä terveyden kannalta, jos joku satunnainen erikoisherkku sisältääkin "epäterveellisiä" aineksia - nämä sokeria, valkoista suklaata, vehnäjauhoa jne. sisältävät keksithän nyt eivät terveellisiä mitenkään päin, mutta ajattelen, että välillä tällaisetkin herkut ovat ihan ok. <br /><br />Tämä rasvakeskustelu taas on sellainen ampiaispesä, jota en erityisemmin halua sohia. Mielipiteitä ja tietoa on niin paljon, suuntaan jos toiseenkiin. Transrasvaa suomalaisissa margariineissa ei ole, mutta eivät ne silti mitään varsinaista terveysruokaa taida olla, jos nyt eivät myrkkyäkään. Itse olen aikalailla samaa mieltä tämän jutun kanssa: http://ruohikolla.blogspot.fi/2010/11/margariinien-pehmeat-rasvat-eivat-ole.html<br />Eli ensisijaisesti kannattaisi suosia kylmäpuristettuja kasviöljyjä :)Varpuhttps://www.blogger.com/profile/11817735849936309056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4384039605115648070.post-63833408002124846992013-02-13T16:05:43.880+02:002013-02-13T16:05:43.880+02:00Heips! Kivan kuuloinen resepti, mutta kasvimargari...Heips! Kivan kuuloinen resepti, mutta kasvimargariinia ei mielestäni voi suositella kenellekään. Haluaisin korostaa, että vegaanin kannattaisi aina ehdottomasti valita margariinin sijaan esimerkiksi kylmäpuristettu kookosöljy, jossa ei ole transrasvaa. Itse käytän myös luomuvoita. Kannattaa tutustua aiheeseen!<br /><br />Tästä voi vaikka aloittaa :)<br />http://www.uuttapuhtia.com/blogi/2011/01/voihan-margariini/Minervahttps://www.blogger.com/profile/17180837628892281988noreply@blogger.com