torstai 24. helmikuuta 2011

Kaffia ja teetä!

Hyviä uutisia kävelykadun varrelta: Ekolon paljon kaipailtu kahvila on syntynyt uudestaan monine ekoteelaatuineen! Tällä kertaa rauhoittumispaikka on avattu valoisampaan yläkertaan. Pöydässä on tilaa lukaista lehteä, selata ekoesitteitä tai pohtia ostoslistaansa samalla kun hörppii kupposta kuumaa. Hyvä idea voi olla myös ostaa hyllystä luomuherkkuja ja istahtaa syömään samantien, niin ei pääse unohtumaan ;) Suosittelen esimerkiksi kauhaisemaan hiukan pähkinämiksiä tai irtoviikunoita, taikka maistelemaan Ekolon runsasta välipalavalikoimaa raakaravintopatukoista mättösuklaaherkkuihin ja nougat-täyteleivoksiin.

Ekolon Annelle kiitos keskipävän auringossa kylpevistä kahvilakuvista, omalla reissuissa rähjääntyneellä pikkupokkarillani olen ottanut vain keskimmäiset teekuvat. Ja kaikille tervetuloa istahtamaan!

Kahvilanurkkaus
Montaa eri irtoteetä...
...tai Numia pusseista.
Aromikasta, ravinteikasta ekosokeria

...ja rauhoittumisen fiilistä.


P.S. Jos joku tietää, miten bloggerissa saa joustavammin muokattua kuvakokoja kuin pieni-iso-erittäin iso -valikolla, ottaisin mieluusti neuvoja vastaan :)

2 kommenttia:

  1. Jee kahvilanurkkaus, täytyypä heti tänään pistäytyä katsomassa uudistunutta myymälää :)

    Kuvia saa muokattua suoraan html-koodistosta, eli napsautat sitä välilehteä sen "Luo" vierestä, niin pääset muokkaamaan kuvan kokoa. Osasinkohan nyt selittää oikein :D

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos paljon! Taisin onnistua suurentamaan tuota ylintä kuvaa. En ollut tajunnutkaan edes, että koodit on tuolla välilehdellä, tai ellet olisi sanonut, en tajutessanikaan olisi uskaltanut niitä muokata :)

    Käväisepä vaan katsomassa, varsin mukava paikka istahtaa ja katsella ekokaupan tohinaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin pian.