perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kookosvesimehujäät

Nyt, kun uhkaavasti vaikuttaa siltä, että ilmat tästä tosiaan lämpenevät, taitaa olla käsillä oikea hetki tehdä kookosvesimehujäitä. Ne ovat nimittäin a) tosi hyviä b) nättejä ja c) ihan superhypermegahelppoja tehdä.Idea löytyi Pinterestistä, jonne muuten Ekolokin on kokoillut jo jonkin aikaa kaikkea mielenkiintoista. Pinterestin kuvataulut toimivat minusta parhaiten juuri tällaisten yksinkertaisten ja visuaalisten ideoiden jakamisessa.
Kookosvesimehujäät 

 • Viipaloi kiiviä, mangoa, appelsiinia ja mansikoita (erityisesti appelsiini, mansikka ja kiivi toimivat erinomaisesti), pienempiä marjoja (mustikoita, vadelmia...) voi käyttää kokonaisina
 • Pistä reilusti marjoja ja hedelmiä mehujäämuotteihin 
 • Kaada päälle kookosvettä
 • Pakasta 
 • Nauti!

Lopputulos on kerrassaan raikas. Pikkuisen sulaneet pakastemarjat vähän värjäsivät kookosvettä, mutta antoivat samalla mukavan marjaisaa makua. Tuoreita marjoja käytettäessä lopputulos lienee vielä kauniinpi.

Epäilin, että lapset olisivat saattaneet vierastaa kookosveden makua, mutta mitä vielä, mehujäät upposivat parempiin suihin hujauksessa -
2 kommenttia:

 1. Oijjoi! ~♥
  Tätä pitää ehdottomasti testata! Ollaan pikkuneidin kanssa ollaan ihan höpönä kookosveteen muutenkin ja kun on allergioita, niin nuo kesäherkkujätskit on hyvin hyvin rajattuja.

  Kiitoksia vinkistä! ^___^

  VastaaPoista
 2. Saija, kiitos ihanasta viestistä! Erityisesti nämä mehujäät ovat minusta kivoja lapsille, kun eivät sisällä mitään ylimääräisiä värejä tms. aineita, joita suurin osa mehujäistä on pullollaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin pian.