torstai 15. tammikuuta 2015

Puhdistava Chlorella


Kehosi kuukausi-teeman tarkoituksena on keskittyä kehon hyvinvointiin sekä sisältä että ulkoa ja kannustaa tekemään pieniä valintoja arjen ruokailussa, jotka loppupeleissä vaikuttavat suuresti kehon terveyteen ja mielen hyvinvointiin pitkällä tähtäimellä: Sen sijaan, että pohdit jatkuvasti kuinka monta kaloria jokin ruoka sisältää, on sinun mielestäni tärkeämpää selvittää itseltäsi seuraavia asioita: Kuinka suhtaudun ruokailuun arkena? Teenkö laadukkaita valintoja arjen ruokailussani? Miksi sallin itseni syödä asioita, joiden tiedän olevan huonoja keholleni? Onko elämässäni paljon stressiä? Stressaanko usein turhaan? Nukunko hyvin? Arvostanko itseäni?

Koska voimme omilla arjen valinnoillamme kuitenkin vaikuttaa vain rajallisesti kehoomme joutuvista aineista, jatkuu kehosi kuukausi-teema levällä - kyllä, levällä. Vaikka pääpaino ruokailussa ja kehon huollossa olisi terveellinen ja puhdas, on vaikea välttyä ilman saasteilta, torjunta-ainejäämistä ruuissa,ja muilta elimistöä kuormittavilta aineilta.

Kysymys kuuluukin - kuinka voin auttaa kehoani puhdistamaan itseään? Ja vastaus kuuluu - levällä. Tarkemmin sanottuna Chlorellalla.Mitä Chlorella on?

Chlorella on levä, joka kuuluu vanhimpiin eläviin eliöihin maamme päällä. Amazonasin Chlorella on lajiketta Chlorella Vulgaris, joka on kasvatettu puhtaassa lähdevedessä kaukana kaupunkien saasteilta, aurinkoisessa Fujianin maakunnassa Kiinassa. Kasvatuksessa käytetty vesi tulee syvältä maan sisältä ja se on lisäksi suodatettu saavuttaakseen täydellisen puhtauden.

Chlorellan terveyshyötyjä voisi luetella miltei loputtomasti, joten tyydyn tekemään kompaktin listan: 
Chlorella...
...poistaa tehokkaasti raskasmetalleja elimistöstä
...suojelee kehoa raskametalleilta ja hidastaa ikääntymistä
...sisältää suuren määrän lehtivihreää, eli klorofylliä joka edistää valkosolujen muodostumista ja ravinteiden imeytymistä
...tukee vastustuskykyä ja immuunijärjestelmää
...auttaa solujen uusiustumisessa
...optimoi lipiditasoja (eli sillä on suotuisa vaikutus kolesteroliin)
...sisältää runsaasti proteiinia (n. 60 %)
...on vitamiinirikas: luontainen lähde A-, B6-, C-, E- ja K-vitamiineille
...sisältää paljon rautaa
...sisältää beetakaroteenia (vinkkinä sinulle, joka haluat kesällä suojautua palamiselta auringossa!)

Maultaan Chlorella on... kröhöm. Sanotaanko näin - onneksi Chlorella-tabletit ovat olemassa. Itse ainakin suosittelen vahvasti Chlorellaa tablettimuodossa, ellei sitten satu pitämään levän ja mudan ja... en tiedä minkä sekoituksesta. Chlorella-jauheen maku saattaa helposti maistua myös pirtelöissä läpi, eikä myöskään parin Chlorella-lasillisen nauttiminen päivässä pitkällä tähtäimellä houkuttele. Tabletit saat helposti kulautettua kurkkuun miltei huomaamatta. Tiedä sitten, kyllä niitäkin on jotka sanovat imeskelevänsä tabletteja koska pitävät Chlorellan mausta. Makumieltymystensä perusteella saattaa olla, etten käy heidän luonaan illalliskutsuilla.

Kehosi kuukausi-teeman hengen mukaisesti, saat myös Amazonaksen Chlorella-tabletit 300 kpl ja 750 kappaletta tammikuun ajan -20 %! Ilmoita kassalla lukeneesi kampanjasta blogissa tai kirjoita verkkokauppaamme koodi TAMKEHO niin saat alennuksen.

- Marianne
2 kommenttia:

  1. Tämähän on mielenkiintoinen tuote. Luin tästä nyt ihan ensimmäistä kertaa, ja saatanpa jopa kokeilla, koska vuosi on kiva aloittaa kevyemmin ja ennen kaikkea puhtaammin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Niina! Voi ei, onpas mennyt paljon aikaa kirjoittamisestasi! Kiva kuitenkin kun innostuit Chlorellasta, oletko ehtinyt kokeilemaan vielä? Annostukset kannattaa aloittaa varovaisesti ja pikku hiljaa nostaa pillereiden määrää elimistön tottuessa :)

      Poista

Kiitos kommentista!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin pian.