tiistai 10. toukokuuta 2016

Tiikeripähkinäisiä herkkuja!

Tiikeripähkinä eli maamanteli on tänä keväänä noussut suursuosioon. Ekoloissa Govindan maamantelituotteet ovat toukokuun kuukauden tuotteena -20 %, joten jos sinua kiinnostaa kokeilla tätä terveellistä juurimukulaa nyt on sen aika! Kokosimme vinkkejä tiikeripähkinän käyttöön, siitä kun voi valmistaa vaikka mitä herkullisista brownieista hellejuomaan. Jos et vielä tunne tätä luontaisesti makeaa ja runsaskuituista juurimukulaa, suuntaa katseesi Ekoloisen vahempiin blogipostauksiin: Tiikeripähkinä-maamanteli ja Tiikeripähkinäherkkuja.

Tiikeripähkinä-browniesit
Life by vegan-blogin Annukka kokeili maamantelijauhoamme ja loihti herkulliset tiikeripähkinä-browniet. Nämä ovat vegaaniset, gluteenittomat, pähkinättömät ja sokerittomat.


Tiikeripähkinä-brownieiden reseptin löydät täältä.

The Kakku - kakku tiikeripähkinöistä
Lisäksi luontaisesti makea maamanteli sopii kakkuihin - kurkkaa herkullinen kakkuresepti Ella Elersin blogista täältä.Mansikkakakku tiikeripähkinäpohjalla
Kesä ja mansikat kuuluvat yhteen - kesäkakuksi sopiikin erittäin hyvin tämä mansikkakakku tiikeripähkinäpohjalla! Maista ja ihastu!Horchata de chufa - luontaisesti makea hellejuoma
Tiikeripähkinöistä tai -jauhosta voit tehdä myös horchataa, eli perinteistä espanjalaista hellejuomaa. Horchata on käytännössä tiikeripähkinämaitoa, joka nautitaan sopivan makeutuksen kera jäähdytettynä. Muista siis laittaa jääpalat pakastimeen!


Katso The vegan cornerin Horchata de chufa-resepti täältä.

Maamantelimakeiset
..ja viimeiseksi, jos haluat nopean mutta terveellisen herkun, voit napata valmiit maamantelimakeisemme kahvipöydän antimiksi. Lue arvostelu Take a breath-blogista!


Kuva: Take a breath-blogi.


Pähkinäisiä (mutta pähkinättömiä!) herkkuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin pian.